1. Ser ut som om vi får lite TV på Kingen i sommar. Mer om detta om en månad.

2. England har vaknat. Reportrar har hört av sig och vill ha recensions-ex av skivan.

3. Tyskland: George Hoffman på www.shooter.de har lyssnat och gillade Kingens CD. Skall komma med förslag om hur man närmar sig tysklandsmarknaden om en vecka.

4. Kontrakt skrivet med www.crucialmusic.com för ännu en låt från Kingens platta.

Skivdjäkeln rör på sig, helt klart. Men som jag skrivit tidigare. För att få en ekonomisk kickback måste skivan sälja åtminstone tiotusen ex. Vår ambitionsnivå totalt, om vi lyckas få igång den lite i Tyskland och USA är 100 000 ex. Men vägen dit…huuuu… vissa dagar känns det som om man kommer att både gå i konkurs och starta om ett par gånger innan försäljningspengarna hinner komma in i slutet av året..:-D

Nåja, så långt kanske det inte behöver gå, men det här projektet är lite speciellt eftersom det är till hundra procent skapat av vilja, , hög ambitionsnivå, kompetens, guerillamarknadsföring och risktagande….och noll (och då menar jag noll, alltså NOLL per definition) procent resurser. Det om något, gör det extremt spännande.

Det är risker vi får ta. Vi går på en djävla glöd helt enkelt just nu, när vi märker att vår produkt faktiskt skapar ringar på vattnet och blir både omskriven och hyllad.

Dock; -Mental note till mig själv; gör aldrig om detta utan att ha en miljon på fickan INNAN.